Mijn naam is Jolisa Dragatis
 
Van jongs af aan vind ik het maken van toetjes en gebak helemaal te gek. Zo zijn wij 6 jaar geleden gestart met De Ouwe Taart.
Een bedrijf waar je taarten en gebak kunt bestellen, maar ook koken vind ik te gek en dit doe ik met veel passie en plezier. Zo ontstond het idee van een tearoom/ lunchroom.
Februari 2017 zijn wij gestart met dit nieuwe concept. 
 
Een lunchroom met een flair, laagdrempelig iets waar je met je kids kunt komen. Waar onze 3 kinderen kunnen zijn en gewoon kunnen opgroeien.
 
Ons bedrijf is uniek! Beetje vreemd, maar wel lekker! Open, eerlijk en zeer gedreven als persoon. Zo is ook onze gehele bedrijfsvoering.

Onze medewerkers hebben allemaal een beperking. Omdat wij van mening zijn dat iedereen een eerlijke kans in deze maatschappij verdient. We zijn een familie! 
 
Bij ons kun je terecht voor  suiker-, gluten-, lactose-, noten-, e-nummer- ei-vrij of koolhydraatarm bijvoorbeeld is geen probleem. Ook leveren wij halal en biologische taarten en broodjes. Gezond en ook nog eens lekker. Mijn kracht is dat ik alles zelf maak en dat alles puur en eerlijk is.
 
Daarbij is het zo dat ik ervaringsdeskundige op het gebied van allergie en intoleranties. Zelf heb ik een ernstige pinda en noten allergie, en verdraag ik gluten slecht. Hierdoor heb ik mijn voedingspatroon dusdanig moeten aanpassen hieraan. En kan ik veilig in ons pand eten en drinken. Zo is het concept van de lunchroom in 2017 ontstaan en hebben wij een nootvrij & pinda vrij pand. Inmiddels hebben wij alle certificaten in huis met betrekking tot de allergene voorschriften. En daarmee maken wij het grote verschil! Iedereen kan bij ons terecht voor een fantastische taart en lekkere lunch, met welk voedingsprobleem, voedingsvoorschrift of dieet dan ook.
 
Wil je dus in een ongedwongen sfeer genieten van onze producten? Dat kan binnen ons bedrijf!
 
Mocht je vragen hebben, of je wilt een lunch bestellen, kijk dan rond op deze site en of stuur ons een mail. Bellen mag ook! Maar let even op dat je niet tijdens de lunch belt, tussen 12:30 en 15:00 uur is het bij ons erg druk.
 
Smakelijk!

Jolisa