Sinds 4 februari 2017 kun je bij ons komen genieten van een High Tea, afternoon tea, lunch en gebak in onze tearoom. Onze ruimte is volledig ingericht op kinderen, wij hebben twee speelhoeken waar ze zelf kunnen koken en bakken. En een tekentafel met leuke spelboeken. Zo kun je lekker met vriendinnen of vrienden genieten van je thee en de kids zijn heerlijk aan het spelen. Zoals je van ons al 5 jaar gewend zijn wij gespecialiseerd in allergene vrij. Ook ons lunchroom kunnen wij onze high tea’s hier op aan te passen. Ons pand is volledig nootvrij en pinda vrij vanwege de allergie van de eigenaresse. Onze High Tea’s zijn zeer uitgebreid en met de beste producten gemaakt, uiteraard inclusief een exclusieve thee van Damman. En natuurlijk mag een kleine soep ook niet ontbreken. Geheel verzorgd, met alles erop en eraan. Dus hartig én zoet. 

Een geheel verzorgde High Tea kan bij ons al vanaf 2 personen en grotere groepen. Mocht je met een nog grotere groep interesse hebben vragen wij even met ons contact op te nemen, wij kunnen in totaal 26 personen kwijt in ons etablissement. Natuurlijk kunnen wij dit ook mogelijk voor bedrijven op locatie.

Omdat wij gespecialiseerd zijn in halal, glutenvrij, ei-vrij, lactose- en koemelkvrij en alle andere speciale diëten, is het ook mogelijk dit te verzorgen tijdens een High Tea of lunch, maar geef dit van te voren aan zodat wij hier rekening mee kunnen houden. Wij springen zeer voorzichtig om met deze diëten, zodat jij zorgeloos kunt genieten. Mocht er maar 1 persoon allergene of intolerant zijn, dat maken wij voor de hele tafel allergene vrij. Tenzij je zelf aan geeft dat kruisbesmetting geen issue is.

De kosten van een High Tea bij ons in de zaak zijn € 26,95 p.p.
Voor diëten is de prijs iets hoger, € 28,95

We hebben een wisselend assortiment, dit kunnen wij van te voren niet aangeven.
Tevens kun je genieten van een menu de thee, met 6 verschillende soorten thee. Thee is onbeperkt.
Wij houden rekening met het volgende eet/ dieet wensen of allergieën:
 • Ei- vrij
 • Biologisch
 • Glutenvrij
 • Halal
 • Lactosevrij
 • Koemelkvrij
 • Notenvrij/ pinda vrij
 • Suikervrij
 • Zuivelvrij
 • Vegetarisch
 • Veganistisch
 • Koolhydraatarm
 • PKU/ stofwisselingsziekte

Daarnaast verzorgen wij ook Babyshower High tea's in samenwerking met Woonderland babyshower speciaal zaak. Dit kan geboekt worden vanaf 6 personen. Je krijgt van ons een geheel verzorgde high tea incl. aankleding, ballonnen ect. Zie foto. € 28,95 p.p. (voor allergene vrij of dieetwens gelden andere tarieven).

Reserveren kan via ons contact formulier op de site. Een high tea moet altijd van tevoren gereserveerd worden omdat wij alles vers maken.

Wij rekenen ongeveer 1,5 tot 2 uur voor een high tea. 

Het is ook mogelijk je high tea op te halen, middels een "high tea to go". Je kunt de gewone afnemen voor € 18,95, wil je er speciale decoraties bij zijn de kosten nader te calculeren.

Tevens hebben wij ook een afternoon Tea tussen 16:00 en 17:00 uur. Dit is een minder uitgebreide tea. Deze is te boeken via onze site. De kosten zijn € 16,95 per persoon.
Minimaal 2 personen. Het is alleen tussen 16:00 en 17:00 uur.
 
We hebben een uitgebreide menu kaart, met lekkere verse broodjes!
Bagels, panini, tosti's, baguette bruin of wit, uitsmijters en soep! Loop gerust eens bij ons binnen om te kijken wat wij aanbieden.
Geef van te voren even je allergie door, zodat wij je kunnen adviseren over de mogelijkheden.

Voedingsallergie, voedingsvoorschrift of dieet? Ook dán kan een High Tea!