Bij ons kun je terecht voor  suiker-, gluten-, lactose-, noten-, e-nummer- ei-vrij-koolhydraatarm-vegetarisch en veganistisch bijvoorbeeld is geen probleem. Ook leveren wij halal en biologische taarten en broodjes. Gezond en ook nog eens lekker.
 
Onze kracht is dat wij alles zelf maken of inkopen bij bedrijven die dit maken die volgens ons concept werken en dat alles puur en eerlijk is.
 
Daarbij is het zo dat wij ervaringsdeskundige op het gebied van allergie en intoleranties zijn. De eigenaresse heeft ernstige pinda en noten allergie, en verdraagt gluten slecht. Bij ons kun je veilig eten en drinken. Ons pand is nootvrij & pinda vrij en hebben een streng allergene beleid, dit vind je op de voorgevel en kaart terug. Mensen die zich niet aan ons beleid houden zullen daarom ook in onze onderneming worden geweigerd dan wel uitgezet worden.
 
Inmiddels hebben wij alle certificaten in huis met betrekking tot de allergene voorschriften. En daarmee maken wij het grote verschil! Iedereen kan bij ons terecht voor een fantastische taart en lekkere lunch, met welk voedingsprobleem, voedingsvoorschrift of dieet dan ook. 
Wij zijn HACCP gecertificeerd. 
 

Gegarandeerd allergenenvrij


Nootvrij pand


Ons pand is nootvrij: pinda, amandelen, hazelnoten, pecannoten, kokos, praline gebruiken wij niet. Dit ook i.v.m. Jolisa's ernstige allergie voor de bovenstaande soorten. Wij zijn dus 99,99% vrij van noten. Al onze producten worden zorgvuldig geselecteerd, dus ook de producten: "kan sporen van....... bevatten".
 

Voedingsallergie?

Wij zijn gespecialiseerd in gebak voor mensen met een allergie of een voedingsvoorschrift/dieet (wij zijn zelf ervaringsdeskundige op dit gebied).

Wij maken op verzoek de volgende soorten gebak:

calorie-arm
ei-vrij
e-nummer vrij
glutenvrij
lactosevrij
notenvrij (ons pand is nootvrij)
pindavrij (ons pand is pindavrij)
suikervrij
biologisch
combi-allergie of intolerantie
halal
kosjer